Fraud Blocker Aanbieding - Webeezy
Aanbieding

Een gloednieuw online visitekaartje met maar liefst 40% korting!

Vul het formulier in om deze aanbieding te claimen,
en van start te gaan met uw gloednieuwe website.

Vul het formulier in om deze aanbieding te claimen, en van start te gaan met uw gloednieuwe website.

Aanvullende informatie

Aanbieding voorwaarden

Hier een aantal voorwaarden en informatie over de aanbieding. Heeft u hierna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De website zal gemaakt worden met gebruik van het bekende CMS WordPress. Hier worden onder andere Elementor en andere premium plug-ins aan toegevoegd om de website vorm te geven.

Bij de aanbieding zit een maximum van 8 pagina’s inbegrepen. Zijn dit er niet genoeg? Neem dan gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Ja, de website wordt gemaakt in het WordPress CMS. Dit is na oplevering een gebruiksvriendelijk systeem waarin u zelf aanpassingen kunt maken, zoals het aanpassen van teksten of foto’s.

We streven ernaar om altijd de deadline van 2 weken te behalen. Als dit niet lukt, heeft dit echter geen gevolgen. Dit komt doordat we vaak afhankelijk zijn van klanten die ons de benodigde informatie en bestanden moeten verstrekken.

Bij de aanbieding zitten maximaal 3 revisies inbegrepen. Dit betekent dat u 3 keer de kans heeft om aanpassingen door te voeren. Blijkt dit niet genoeg te zijn, dan zullen we onderling afspraken maken.

Bij de aanbieding zit ook SEO optimalisatie. Dit betekent dat wij hoeverre mogelijk de website optimaliseren voor zoekmachines. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van de juiste sitestructuur, het schrijven van metadescripties en alt teksten toe te voegen.

Bij de advertentie zit een licentie inbegrepen van onze beveiligings plug-in Webeezy Secure. De plug-in zorgt dat onze klanten zo min mogenlijk kans hebben om gehacked te worden. Een aantal van de inbegrepen features zijn een veiligheids scan, custom login URL, login reCaptcha, brute force protectie, maximale login pogingen, custom WordPress paden en veel meer!

Nee, de aanbieding is voor het maken van een niew webdesign. Hier betaalt u eenmalig voor. Wel zijn er standaart kosten aan gebonden als hosting en domeinkosten die altijd gepaard gaan met een website.

Als u akkoord bent gegaan met de voorwaarden gaan wij aan de slag met uw nieuwe website. Hier zult u pas na oplevering een factuur voor ontvangen.

Gegevens

Broekwegzijde 162,
Zoetermeer 2725PE

Openingstijden:
Ma / Vr – 09:00 / 17:00

Contact opnemen

E-mail:
info@webeezy.nl

Telefoonnummer:
06 – 40 09 98 30

Social Media

Volg Webeezy op verschillende
social media kanalen.