fbpx

Over Webeezy

Elk bedrijf heeft een verhaal. Dit is het onze.
Marktleiders

Focus op innovatie & klanttevredenheid

Doordat we bij Webeezy de focus leggen op innovatie, hebben wij een gestroomlijnde klantenervaring gecreëerd die niet alleen het optimale resultaat behaalt, maar ook zorgt voor een fijne ervaring.

We leveren een variatie van diensten aan

Doordat wij een breed scala aan diensten bieden hoeft u niet met verschillende bedrijven te werken. Hierdoor kunnen wij ook bundels aanbieden. Zo is er bijvoorbeeld een pakket met een nieuwe website en een SEO campagne. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden. Benieuwd naar welk pakket het beste bij u past? Bekijk onze meest populairste pakketten of neem contact op.

Webdesign is het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van een website of webshop. Het omvat zowel het visuele ontwerp als de technische aspecten, en vereist de expertise van een professionele webdesigner. Een goed ontwerp moet niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het creëren van een succesvolle website of web is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en behalen van je online doelen.

Bij optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website razendsnel laadt. Dit omvat verschillende technieken en aanpassingen die worden toegepast om de laadtijden van de website te verbeteren. Een snelle website is van cruciaal belang omdat het de gebruikerservaring verbetert en de kans op bounce rates vermindert. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw website snel en responsief is, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de gewenste informatie kunnen vinden.

Met SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines. SEO omvat verschillende technieken en strategieën die worden toegepast om de organische zoekresultaten te verbeteren. Dit omvat het optimaliseren van de huidige website-inhoud, nieuwe content creëren en het verbeteren van de gebruikerservaring. SEA daarentegen omvat het adverteren op zoekmachines, waarbij betaalde advertenties worden weergegeven boven of naast de organische zoekresultaten. Door gebruik te maken van zowel SEO als SEA kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website een hogere zichtbaarheid krijgt en meer relevante bezoekers aantrekt.

Wij helpen je bij het opzetten van effectieve social media advertenties op diverse platforms. Met behulp van social media advertenties kun je jouw doelgroep bereiken, betrokkenheid vergroten en leads genereren. Door te adverteren op populaire sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, kunnen we gerichte advertenties maken die zijn afgestemd op de interesses, demografische gegevens en gedragingen van jouw doelgroep. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw social media advertenties opvallen, de aandacht trekken en de gewenste acties stimuleren, zoals het bezoeken van je website, het invullen van een formulier of het doen van een aankoop. Met onze expertise in social media advertenties kunnen we je helpen om het maximale rendement te halen uit jouw advertentiebudget en jouw bedrijf te laten groeien via social media.

Gezien in de media

Het Proces

Stappen van ons proces

Bij Webeezy volgen we een voorbestemd stappenplan om niet alleen alles geordend te houden, maar om een gestroomlijnde ervaring te creëren.

Stap 1

Eerste Ontmoeting

Bij de eerste ontmoeting maakt u kennis met het team, bespreken we het proces en verzamelen we de eerste nodige informatie.

Stap 2

Toegang Dashboard

Als de ontmoeting is afgerond krijgt u toegang tot uw eigen portaal. Hierin volgt u een aantal stappen om alle nodige informatie te leveren.

Stap 3

Diensten Uitvoeren

Nu wij alle informatie hebben beginnen de werkzaamheden. Vervolgens komen er feedback rondes en de oplevering.

Kies een plan dat past bij Uw pad naar succes

Weet u al welk pad u wilt bewandelen, of heeft u nog advies nodig om het juiste pad te kiezen? Neem dan contact met ons op voor een gratis gesprek.