fbpx

SEO

beter vindbaar worden op het internet
Vindbaarheid

Zichtbaar worden op het internet

Bij Webeezy begrijpen we hoe belangrijk het is om gevonden te worden in zoekmachines. Onze SEO-diensten zijn ontworpen om uw website te optimaliseren en uw online zichtbaarheid te vergroten. Of u nu een start-up bent of een gevestigd MKB-bedrijf, wij hebben de expertise om uw website te helpen stijgen in de zoekresultaten.

Maatwerk

Zoekmachineoptimalisatie op maat

Aan het begin van de zoekmachineoptimalisatie (SEO) analyseren uw website, uw doelgroep en uw concurrentie om een strategie te ontwikkelen die past bij uw specifieke behoeften. We implementeren technische en inhoudelijke optimalisaties om ervoor te zorgen dat uw website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Hierbij gebruiken we de beste software die momenteel beschikbaar is. Ons doel is om uw website hoger te laten ranken en meer organisch verkeer te genereren.

Keywords

Trefwoordanalyse en optimalisatie

Het gebruik van de juiste trefwoorden is essentieel voor een succesvolle SEO-strategie. Webeezy voert grondige trefwoordanalyses uit om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor uw bedrijf en welke kansen er zijn om hoog te scoren in de zoekresultaten. We optimaliseren uw website-inhoud, met inbegrip van titels, metabeschrijvingen en alt-tags, om ervoor te zorgen dat uw trefwoorden op de juiste plaatsen voorkomen.

Conversiegericht

SEO-audits en optimalisatie

Naast inhoudelijke optimalisaties, besteden we ook aandacht aan de technische aspecten van uw website. Webeezy voert uitgebreide technische SEO-audits uit om eventuele problemen of belemmeringen voor zoekmachines te identificeren en op te lossen. We optimaliseren de laadsnelheid van uw website, verbeteren de site-architectuur en zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de best practices voor zoekmachineoptimalisatie.

FAQ

Veelgestelde vragen

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat zich richt op het verbeteren van de zichtbaarheid en het verkeer van uw website in zoekmachines zoals Google. Het is belangrijk omdat het helpt om uw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten, waardoor potentiële klanten u gemakkelijker kunnen vinden.

Het tijdsbestek voor het zien van resultaten van SEO-inspanningen kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de concurrentie, de huidige staat van uw website en de gebruikte strategieën. Over het algemeen kan het enkele maanden duren voordat u significante verbeteringen in uw positie en organisch verkeer opmerkt.

On-page SEO omvat het optimaliseren van elementen op uw website zelf, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden in titels en inhoud, het optimaliseren van meta-tags, het verbeteren van de laadsnelheid van uw pagina’s en het opbouwen van interne links. Deze technieken helpen zoekmachines uw website beter te begrijpen en te rangschikken.

Organisch verkeer verwijst naar bezoekers die uw website bereiken via de normale zoekresultaten van zoekmachines, zonder dat u hiervoor betaalt. Betaald verkeer daarentegen wordt gegenereerd door betaalde advertenties, zoals Google Ads. Beide typen verkeer hebben hun eigen voordelen en kunnen complementair zijn in een algehele marketingstrategie.

Het meten van het succes van uw SEO-inspanningen kan worden gedaan door middel van verschillende statistieken zoals organisch verkeer, rangschikkingen op zoekwoorden, conversies en betrokkenheid. Het gebruik van tools zoals Google Analytics kan u helpen bij het volgen en analyseren van deze gegevens om de effectiviteit van uw SEO-strategie te beoordelen.

Het Proces

Stappen van ons proces

Bij Webeezy volgen we een voorbestemd stappenplan om niet alleen alles geordend te houden, maar om een gestroomlijnde ervaring te creëren.

Stap 1

Gesprek & Oriëntatie

Tijdens een gespreek bespreken we uw verwachtingen en wensen. Vervolgens doen wij een onderzoek naar de beste zoekwoorden. Na akkoord gaan we door stap 2.

Stap 2

Teksten Schrijven

Nu we de doelen hebben vastgesteld beginnen we met het maken van de teksten. U krijgt de kans om deze door te lezen. Na akkoord gaan we naar stap 3.

Stap 3

Plaatsen & Meten

Vervolgens plaatsen wij de teksten op uw website, en beginnen we de metingen. Zo kijken we hoe de rankings verlopen over de tijd.

Kies een plan dat past bij Uw pad naar succes

Weet u al welk pad u wilt bewandelen, of heeft u nog advies nodig om het juiste pad te kiezen? Neem dan contact met ons op voor een gratis gesprek.