fbpx
Webeezy logo

Wat is WordPress

Meest vertrouwde CMS
Uitleg

Wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je een geheel nieuwe website of blog kunt maken of een bestaande website kunt verbeteren. Het is een gratis, open-sourceplatform dat door miljoenen mensen over de hele wereld (waaronder Webeezy) wordt gebruikt. WordPress is een zeer veelzijdig platform en kan worden gebruikt voor een breed scala aan webdesign en applicaties. Naast traditionele websites kan WordPress ook worden gebruikt voor e-commercesites, sociale netwerksites en meer.

Hoe werkt WordPress
Implementatie

Hoe installeer ik WordPress

“Hoe installeer ik WordPress?” is een veel voorkomende vraag met een simpel antwoord. Door een paar stappen te volgen, heb je WordPress in een mum van tijd op je computer geïnstalleerd.

Eerst moet je de WordPress-software downloaden van wordpress.org. Ten tweede, maak een database voor WordPress op uw webserver en een gebruiker met toegangsrechten. Configureer ten slotte het bestand wp-config.php met de gegevens van uw databaseverbinding. Nadat u deze stappen hebt voltooid, voert u het WordPress-installatiescript uit door het te openen via uw webbrowser.

Productie

Waarom WordPress gebruiken

Kortom, WordPress is een contentmanagementsysteem waarmee gebruikers een geheel nieuwe website of blog kunnen maken of een bestaande website kunnen verbeteren. Het is een populaire keuze voor zowel bedrijven als particulieren, omdat het gemakkelijk te gebruiken is en een breed scala aan functies heeft. WordPress is gratis te downloaden en te gebruiken, en er zijn duizenden plug-ins en thema’s beschikbaar om uw site aan te passen. Als u op zoek bent naar een flexibele, gebruiksvriendelijke manier om een website te maken, is WordPress een geweldige optie. Meer weten over WordPress? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Hoe werkt WordPress

Kies een plan dat past bij Uw pad naar succes

Weet u al welk pad u wilt bewandelen, of heeft u nog advies nodig om het juiste pad te kiezen? Neem dan contact met ons op voor een gratis gesprek.