fbpx
Webeezy logo

Webdesign

Het maken van websites & webshops
Webdesign bij Webeezy

Uw eigen online visitekaartje

Bij Webeezy begrijpen we dat een goed ontworpen website essentieel is om uw bedrijf online succesvol te maken. Onze webdesign diensten zijn gericht op het leveren van hoogwaardige websites die aantrekkelijk, responsief en gebruiksvriendelijk zijn. Of u nu een start-up bent of een gevestigd MKB-bedrijf, wij hebben de expertise om een website te creëren die perfect aansluit bij uw bedrijf.

WordPress

Websites op maat, gebouwd in WordPress CMS

Onze websites op maat worden gebouwd in het krachtige WordPress Content Management System (CMS). Met WordPress kunnen we een flexibele en schaalbare website creëren die gemakkelijk kan worden beheerd en geüpdatet. Of u nu een eenvoudige informatieve website nodig heeft of een complexe e-commerce oplossing, wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan al uw behoeften.

Responsief

Responsief design voor optimale gebruikerservaring

Bij Webeezy geloven we in de kracht van responsief design. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones, zodat uw bezoekers altijd een optimale gebruikerservaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dit helpt niet alleen om uw bereik te vergroten, maar ook om uw conversies te verhogen.

Conversiegericht

Conversiegerichte aanpak

Bij het ontwerpen van uw website houden we altijd rekening met uw doelen en doelgroep. Webeezy streeft naar een conversiegerichte aanpak, waarbij we de juiste elementen en strategieën implementeren om bezoekers om te zetten in klanten. Of het nu gaat om duidelijke call-to-action knoppen, geoptimaliseerde landingspagina’s of gebruiksvriendelijke formulieren, wij zorgen ervoor dat uw website effectief is in het stimuleren van actie.

Kwalificatie

Ervaring en expertise

Met trots kunnen we zeggen dat onze medewerkers al aan honderden verschillende websites hebben gewerkt. Deze ervaring stelt ons in staat om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technologieën op het gebied webdesign. Of u nu op zoek bent naar een modern strak ontwerp of juist een meer creatieve unieke benadering wilt, wij hebben de expertise om aan uw verwachtingen te voldoen.

FAQ

Veelgestelde vragen

De tijd die nodig is om een website te maken varieert, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Voor eenvoudige websites kan het proces enkele weken duren, terwijl grotere en meer complexe websites mogelijk enkele maanden in beslag nemen. De meeste websites proberen wij binnen een maand op te leveren.

Ja, zeker! Met een op maat gemaakte website kunt u zelf de inhoud beheren en bijwerken met behulp van het gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) WordPress. We kunnen u voorzien van training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent met het beheren van uw website.

Absoluut! We streven ernaar om websites te bouwen met een responsive design, wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan verschillende schermformaten, inclusief mobiele apparaten. Dit zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op smartphones en tablets.

WordPress is een zeer populair Content Management System (CMS) dat wordt gebruikt voor het bouwen en beheren van websites. Het is een gebruiksvriendelijk platform dat flexibiliteit en aanpasbaarheid biedt. 

Ja, we bieden ook SEO-diensten aan om ervoor te zorgen dat uw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. We kunnen uw website optimaliseren voor relevante zoekwoorden, technische SEO-audits uitvoeren en linkbuilding strategieën implementeren om uw online zichtbaarheid te vergroten.

Het Proces

Stappen van ons proces

Bij Webeezy volgen we een voorbestemd stappenplan om niet alleen alles geordend te houden, maar om een gestroomlijnde ervaring te creëren.

Stap 1

Gesprek & Oriëntatie

In een gesprek zullen we de verschillende mogelijkheden bespreken, en kijken water het beste bij u en uw bedrijf past.

Stap 2

Webdesign Creëren

Als weuw vizie goed in beeld hebben beginnen wij met het maken van de website. Natuurlijk vinden hier ook feedback rondes plaats.

Stap 3

Webdesign Opleveren

Als u vervolgens helemaal tevreden bent met uw nieuwe ontwerp, gaan wij deze opleveren en online zetten op uw eigen domein.

Kies een plan dat past bij Uw pad naar succes

Weet u al welk pad u wilt bewandelen, of heeft u nog advies nodig om het juiste pad te kiezen? Neem dan contact met ons op voor een gratis gesprek.