Webdesign

Verwachtingen

Webeezy maakt websites met behulp van WordPress templates. Dit is een content management systeem (CMS) dat na oplevering gebruiksvriendelijk is. Zo kunt u in de toekomst ook vrij simpel aanpassingen maken zoals foto’s en teksten veranderen.

De websites worden compleet ontworpen naar de huisstijl en wensen van de klant. U zegt wat u wilt en Webeezy bouwt het!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het proces

Nadat u een offerteformulier hebt ingevuld ontvangt u snel een passende offerte. Wanneer u akkoord gaat, begint de bouw van uw website.

Zodra de eerste opzet klaar is ontvangt u een mail met daarin de zogeheten “demolink”, dit is een testomgeving waarin de website wordt gebouwd. Dat is zeker nog niet het eindresultaat, maar u kunt hierin wel al een goede indruk van de website krijgen.

Op de demolink kunt u per e-mail feedback geven. Die feedback zal verwerkt worden, waarna u een mail met een nieuwe “demolink” ontvangt. Dat gaat door tot u helemaal tevreden bent met het eindresultaat! Vragen? Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan met de knop hieronder.

Simpel

Als u in de toekomst zelf aanpassingen wilt doen kan dat! Onze websites worden gemaakt in WordPress CMS, een gebruiksvriendelijk programma waar u na oplevering zonder veel moeite zelf aanpassingen in kunt doen.

Responsive

Tegenwoordig bestaan er veel manieren om websites te bekijken. Zoals op je smartphone, tablet of computer. Webeezy zorgt ervoor dat uw website goed te bekijken is op elk apparaat!

Conversie gericht

Uw website heeft natuurlijk maar een doel. Klanten genereren! Dit proberen wij zo optimaal mogelijk aan te moedigen door extra veel "call to actions" toe te voegen op uw site.